la medical couturier, CREDEM CĂ

Fiecare cadru medical este cel mai bun brand ambasador al instituției medicale pe care o reprezintă.

Reinventăm uniforma medicală.

Medical Couturier vine cu o propunere care sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti clienti: imbina comoditatea cu eleganta!

Din dorinta de a transforma experienta medicala, cream uniforme de lucru moderne, pe care angajatii sa le poarte cu drag, iar clientilor sa le inspire incredere si profesionalism.

Producător

Medical Couturier este mai mult decat un producator de uniforme medicale, deoarece facem totul de la 0, oferind servicii de consultanta in alegerea celui mai potrivit model de uniforma si servicii de grafica si personalizare cu broderie, astfel incat sa fie pusa valoare unicitatea ta sau a centrului medical.

 Acordam atentie fiecarui detaliu, pentru a oferi garantia unei imagini impecabile: gama ampla de materiale şi culori, posibilitatea de a opta pentru design personalizat si o executie ireprosabila.

Design

In realizarea uniformelor tinem cont de particularitatile industriei in care activeaza fiecare client, designul si culorile care sa completeze mesajul pe care vor sa-l transmita, frecvența cu care angajații interactioneaza cu clientii si nevoile de confort si siguranta ale personalului.

Colaborarea cu Medical Couturier este o investiție ce rezulta din calitatea si rezistenta în timp a materialelor, atenția la detalii – de la design la specificul industriei, raportul avantajos calitate-preț, livrarea rapida si deschiderea pentru asistenta si colaborare pe termen lung.

Profesionalism

Valorile dupa care ne ghidam activitatea zilnica sunt respectul fata de clientii nostri, siguranta si calitatea produselor oferite. Pana in prezent, am confectionat peste 5000 de uniforme medicale, atat pentru unitati spitalicesti de stat, cat si pentru unele din cele mai prestigioase clinici private estetice, de infrumusetare, dentare si spa-uri.

La acestea se adauga pasiunea, perseverenta si integritatea unei echipe unite de profesionisti. Medical Couturier este alegerea ideala in sprijinul activitatii tale profesionale!

Galerie foto

clienti
clienti
clienti
clienti
clienti