DOAR LA MEDICAL COUTURIER

NOU – COSTUME MEDICALE LA COMANDĂ

Oferim servicii exclusive de creare a costumelor medicale pe comandă, perfect ajustate pe măsurile dvs. personale

vezi instrucțiuni
DOAR LA MEDICAL COUTURIER

NOU – COSTUME MEDICALE LA COMANDĂ

Oferim servicii exclusive de creare a costumelor medicale pe comandă, perfect ajustate pe măsurile dvs. personale

vezi instrucțiuni

Pași de urmat pentru comanda uniformelor medicale pe măsură

01

Pregătirea Materialelor Necessare Pentru a începe procesul de comandă, aveți nevoie de următoarele materiale:

  • Un centimetru de croitorie pentru măsurători precise.
  • Formularul de măsuri printat pe care îl puteți descărca de AICI sau, dacă nu aveți posibilitatea, folosiți o foaie de hârtie pentru a nota măsurile.
  • Un pix sau creion pentru a nota măsurile. Recomandăm ca măsurătorile să fie luate de către o altă persoană pentru acuratețe maximă.

02

Vizionarea Ghidului Video de Luare a Măsurătorilor Înainte de a începe să luați măsurile, vă rugăm să urmăriți ghidul nostru video pentru instrucțiuni detaliate și sfaturi. Ghidul poate fi accesat AICI. Acest pas este crucial pentru a asigura precizia măsurătorilor.

CUM MĂ MĂSOR?

03

Luarea Măsurilor și Notarea lor Urmând instrucțiunile din ghidul video, luați toate măsurătorile necesare și notați-le în formularul de măsuri sau pe foaia de hârtie pregătită. Asigurați-vă că verificați de două ori fiecare măsură pentru precizie.

04

Introducerea Măsurilor pe Website și Finalizarea Comenzii După ce ați notat toate măsurătorile, accesați pagina produsului și introduceți măsurile în secțiunea dedicată. Odată ce toate câmpurile sunt completate, puteți finaliza comanda uniformei la comandă.

Important:

  • Vă rugăm să urmăriți ghidul video de luare a măsurilor pentru instrucțiuni detaliate și precise. Este esențial să urmați acest ghid pentru a asigura o potrivire perfectă a uniformei dvs. personalizate.
  • Returnări: Având în vedere natura personalizată a acestor uniforme, nu acceptăm returnările. Vă rugăm să verificați cu atenție măsurătorile înainte de plasarea comenzii.
  • Uniformele la comandă se vor achita in avans, selectand la finalizarea comenzii doar modalitatea de plata cu cardul
  • Asistență pentru Măsuri: Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar pentru luarea măsurilor, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este gata să vă asiste în procesul de măsurare pentru a asigura o potrivire exactă.